.

.

Smink Paletta, 3in1 Arcát Jelölje ki a Korrektor Kontúr Kozmetikai Por Színes Préselt Por tartós Alapítvány Korrektor(3#)

Smink Paletta, 3in1 Arcát Jelölje ki a Korrektor Kontúr Kozmetikai Por Színes Préselt Por tartós Alapítvány Korrektor(3)

HUF 1848.15
Árukból

✿SZÍNES PRÉSELT POR SMINK : Ez a préselt por könnyen elsöpörte ahhoz, hogy egy lágy, de még természetes kiterjedő hatása van.Használni, mint egy beállítás, por, hogy segítsen matt felesleges olajat, majd kontroll megjelenését, vagy cserélje le a folyékony alapítvány még ki a bőr tónusát. ✿ORVOSOK FORUMLA POR KOMPAKT : Használja smink ecset vagy pirosító ecset egyedül, vagy után, smink, hogy fokozzák a bőr tónusát, valamint megfelelő foltok.A színkeverés a tálcával rendelkezik, egy puha, három-dimenziós természetes befejezni anélkül, hogy a monokróm vetítés. ✿ALKALMAS A BŐR TÓNUSÁT, VALAMINT az ARC formáját : A jelölje ki, majd kontúr paletta lehetővé teszi, hogy farag az arcod könnyedén.Nagyon alkalmas a kezdő, valamint a szakemberek.A matt kontúrok, bronz hangokat ad egy kivételesen meghatározott nézd.Alkalmas minden bőrszín, illetve bőrtípusra.A contour kit tud segíteni abban, hogy az arc néz több meghatározott, valamint strukturált, anélkül, hogy a smink néz ki túl drámai, vagy sűrű. ✿EGYSZERŰ HASZNÁLAT : Használja a megfelelő kefét kell alkalmazni kiválasztott árnyak, hogy felvázolja, bronz, továbbá felhívja a figyelmet.Alkalmazni, orr, arc, homlok, a homlokon vagy ahova akarod.Hozzon létre egyéni árnyak által keverjük.Kontúr árnyak segítsen növelni a méretét, majd adjuk meg, a csontok, az ajkak, orr-homlok.Kiemelt színek felderül, aztán felderül az arca. ✿DESIGN, KÉNYELMES KIALAKÍTÁS : Ezek a puha, selymes képletek képes az illúziót, a nagyobb csontokat, a kisebb homlokán, puhább, chin vonal, vagy vékonyabb orrát, majd fel lehet használni, ügyesen vagy jól láthatóan saját ízlésének megfelelően.Ez a végső paletta faragni, valamint vázolja a legjobb tulajdonságait.Nagyon alkalmas a mindennapi használatra, vagy különleges alkalmakra.Jellemzők : 1. Több célra lehet használni, mint jelölje ki a por, kontúr por kontúr por.2. Az új, egyedülálló bőrápoló összetevőket, a por, az nem fáj a bőr, valamint könnyű eltávolítani. 3. Ultra-finom, kényelmes por lastingly határozza meg, majd jelölje ki az arca.4. Finom porszerű textúra, ca, hogy a bőr sima, fényes, a smink, a hatás három-dimenziós, természetes, kifejezetten Ázsiai bőr.5. Áll a sötét fény, a színek, akkor rövidrezárni vagy egyedül, lehet, smink, kulcscsont, szem árnyék homlokán igényei szerint.Specifikáció : Elem Típus : Smink Palette Optional Típusa : #1, #2, #3 Csomag Lista : 1 x Korrektor Por Paletta .

R

A vásárlók is választanak