.

.

Baba Tréning Nadrág, többször használható, Mosható Baba Zseb, Ruhát, Pelenkát Rajzfilm Nyomtatott Puha, Lélegző Újszülött Pelenka, Állítható Pattan a Baba Fiúk Lányok(Caddy)

Baba Tréning Nadrág, többször használható, Mosható Baba Zseb, Ruhát, Pelenkát Rajzfilm Nyomtatott Puha, Lélegző Újszülött

HUF 1510.65
Árukból

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!. 【Állítható Baba Pelenka Nadrág】 Három sor állítható pattan, hogy lehetővé tegye egy kicsi, közepes,nagy méretű, egy pelenka.Beállíthatja, hogy a méret a pelenka szerint a baba csípője kerülete által harapós a különböző gombra sor a pelenka. 【Állítható Baba Pelenka Nadrág】 Három sor állítható pattan, hogy lehetővé tegye egy kicsi, közepes,nagy méretű, egy pelenka.Beállíthatja, hogy a méret a pelenka szerint a baba csípője kerülete által harapós a különböző gombra sor a pelenka. 【Anti-szivárgás Ruhát, Pelenkát】 A baba ruha pelenka kifejezetten úgy tervezték, hogy megakadályozza a vizelet szivárgás tartani a baba fenekét szárazon.Újrafelhasználható, jó a baba bőrét, valamint a környezet. 【Puha Anyag】 a külső réteg A pelenka készült magas minőségű, kötött lapos, nyomtatott anyagot, vízálló, tartós.Magas a víz felszívódását, a pelenka gyorsan felszívja a vizeletben, illetve a baba fenekét szárazon. 【Mosható, valamint Újrafelhasználható】 A pelenka használható sokszor mosás után.Ruhát, pelenkát, vagy olcsóbb, mint az eldobható pelenka, majd csökkentse a felesleges hulladékot.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Csecsemő ruha Pelenka Anyaga : Kötött, Lapos, Nyomtatott Anyagot kell Alkalmazni : a Csecsemők 6 hónapos-3 éves. (csak tájékoztató jellegű) Méret : Egy méret, a multi-level alkalmazkodási csat, különböző méretben állítható.A csomag Lista : 1 x Csecsemő, Ruhát, Pelenkát Megjegyzés : ne használjon mosószert tartalmazó glicerin, hogy tiszta, nem száraz, vagy száraz, tiszta.

R

A vásárlók is választanak