.

.

Külső szilárdtestalapú Meghajtó 2TB, Ultra-Vékony Külső szilárdtestalapú Meghajtó 2000GB Ultra-nagy Sebességű Hordozható 3.1 C-Típusú Tároló Meghajtó Kompatibilis PC, Notebook vagy Mac (2TB, Ezüst)

Külső szilárdtestalapú Meghajtó 2TB, Ultra-Vékony Külső szilárdtestalapú Meghajtó 2000GB Ultra-nagy Sebességű Hordozható

HUF 5398.65
Árukból

Mit kap,-1 x hordozható ssd merevlemez-meghajtó, 1 x USB3.A speciális C-Típusú, illetve USB3.Kiterjed az új szilárdtestalapú meghajtó bármilyen márkájú, ha a vásárolt 30 napon belül (számlát meg kell őrizni a vásárlások nem ugyanazon ügylet).A Mentési Terv dokumentumok fogja megkapni e-mailben, csak a címet a fiók megtalálható a számla üzenetközpont belül a Vevő/Eladó Üzenetek.35in -Meghajtó súly : 37g -Elérhető színek : fekete, piros, kék, ezüst, arany ◕‿◕Tartalmazza tartalom : 1x hordozható merevlemez 1x USB adatkábel. ◕‿◕ Több biztonsági megbízható fejlesztések védelme a fontos adatokról! ◕‿◕ Szeretni fogja az egyedi külső merevlemezt! ☛Nagy sebességű átvitel -Elfogadása, C-Típusú/USB 3.1/Windows 8/Windows 7/Apple/MAC Android, stb.0-s eszközökkel, amelyek észre, gyors adatátvitelt, ha a szervező a fájlokat.Masszív, tartós-Az ultra-vékony külső szilárdtestalapú meghajtó védett, masszív, tartós shell, amely világos, kényelmes, nem lehet kényelmesen elhelyezni a tenyerében vagy csúsztatott a zsebébe.Rendkívül gyors-külső szilárdtestalapú merevlemez, ultra-gyors átviteli sebesség, frissítés USB-3.Ha a meghajtó leáll, a Mentő adat-helyreállítási terv megkísérli visszaállítani az adatokat a meghibásodott meghajtót, majd visszanyert adatok visszakerülnek az adathordozó eszközön keresztül vagy biztonságos felhő alapú adattárolás.1, olvasási sebesség 5-ször, hogy a hagyományos merevlemezek, annak érdekében, hogy gyors, stabil használni!.Ezt fel lehet használni anélkül, hogy külső tápegység, vagy telepítő szoftver. ◕‿◕ Jellemzők : -Típus : Külső Merevlemez -Anyag : alumínium, matt, chip -Port : C-Típusú/USB3.Rendszer kompatibilitás-Hordozható szilárdtestalapú merevlemez, külső hdd, Microsoft Windows 10/Windows 8. ☛Mobil merevlemez -Ultra-kicsi, karcsú, tedd be a tenyered, majd vinni a hordozható szilárdtestalapú merevlemez veled.1 -a Rendelkezésre álló kapacitás : 1 tb-os vagy 2 TB -Meghajtó specifikáció : 10x3.Ha az adatok nem hasznosított, hogy visszakapja a pénzét. ☛Hosszabb élettartam -az Intelligens tervezés, automatikus alvó funkció megakadályozza, hogy a merevlemez a fűtést, valamint a fogyasztás csökkentése. ☛Biztonságos, megbízható -A merevlemez-meghajtó rendelkezik egy megbízható, biztonságos hely a fájlokat, mert minden eszköz gyakorlatilag szerint vizsgált páratlan minőségi standardok elérése előtt a kezét.1 felületek támogatja a kétoldalas vak behelyezés, biztosítva kevesebb, kár, hogy a külső merevlemezt, majd hosszabb élettartam. ☛Egyszerű plug and play működés-Ez a hordozható szilárdtestalapú meghajtó nincs tanulási görbe, csak csatlakoztassa a használni.1 kábel, 3 év garancia.1 technológia, a külső szilárdtestalapú meghajtó sokkal gyorsabb, mint az USB 2.

R

A vásárlók is választanak