.

.

Elektromos Haj Roller, Gyakorlati Haj Roller, Intelligens Fűtési Hordozható a Göndör Haja a Nők Lány Curling Frufru(Barack por)

Elektromos Haj Roller, Gyakorlati Haj Roller, Intelligens Fűtési Hordozható a Göndör Haja a Nők Lány Curling Frufru(Barack

HUF 1861.65
Árukból

Intelligens fűtés tervezés, biztonságos, nem károsítja a haj, a teljesítmény, a több mint 5 percig fenntartani egy biztonságos hőmérséklet.Csinálni gyorsan, könnyen teremt a Korean air feltétel a belső csatos haj stílust.Ez a termék csekély mérete, nem foglalnak helyet, valamint könnyű tárolni, illetve szállítani.Ezt fel lehet használni a frufru, haj, haj, ha írás, ingyenes, hogy hozzon létre egy ideális alak.A művelet egyszerű, a levegő bang lehet kitölteni egy perc.Szolgáltatás : 1. A művelet egyszerű, a levegő bang lehet kitölteni egy perc.2. Ezt fel lehet használni a frufru, haj, haj, ha írás, ingyenes, hogy hozzon létre egy ideális alak.3. Csinálni gyorsan, könnyen teremt a Korean air feltétel a belső csatos haj stílust.4. Intelligens fűtés tervezés, biztonságos, nem károsítja a haj, a teljesítmény, a több mint 5 percig fenntartani egy biztonságos hőmérséklet.5. Ez a termék csekély mérete, nem foglalnak helyet, valamint könnyű tárolni, illetve szállítani.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Elektromos Haj Roller Power : 5 WInstructions : Csatlakoztassa az USB kábelt a számítógép vagy mobil power bank, figyeljük meg a változást, a led fény, a szín, kiderül, hogy a kék, valamint a vezeték használható.Egy megfelelő mennyiségű haj, használjon egy hajcsat, hogy húzd fel a végén a haj, hogy a kedvenc magasság, körülbelül 3 percig , majd vegye ki a hajcsat, létrehozhat koreai stílus levegő frufru.Egyedi haj minősége változó, a curling hatás különböző Csomag Lista : 1 x Hair Roller 1 x USB Kábel.

R

A vásárlók is választanak