.

.

Lavandi Nagy Öntapadó Alatt Fiókban Slide-out-Alatt-Hegy Fiókban, Iroda Szervezők, valamint Tároló Fiókok Alá Szerelt,Hozzá egy Fiókos Asztal Alatt (fehér)

Lavandi Nagy Öntapadó Alatt Fiókban Slide-out-Alatt-Hegy Fiókban, Iroda Szervezők, valamint Tároló Fiókok Alá Szerelt,Hozzá

HUF 2698.65
Árukból

【Méret】 : Körülbelül L9.45 x W7.87 x H2.83 cm. 【Telepítési lehetőségek 1】: Felszerelt öntapadó környezetvédelmi 3 M ragasztó felület, telepítés nagyon egyszerű, kényelmes.Választhat a kényelmes helyzetben, hogy rögzítse egy sima felületre, csak figyelni, hogy a távolság után kiugrik. 【Telepítési lehetőségek 2】:Speciálisan felszerelt 4 önfúró csavar, hogy ez több, fix, nem könnyű leesni. 【Tiszta az asztali 】: tudja tartani a különböző kis rövidáru arról, iroda, az élet, mint a tollak, radírok, adapterek, valamint fejhallgató, stb. visszautasította, hogy mocskos asztalon, majd engedje el a nagyobb iroda.REJTETT TÁROLÓ : A rejtett alján az asztalon, ne vedd fel az asztalról a tér, sem a rálátás, van egy bizonyos fokú adatvédelmi hogy védje saját tároló elemek. 【Ismételt Pick & Place】: Készült magas minőségű, tartós műanyagból jó kopásállóság.A katapult már szigorúan tesztelt, egyszerűen kezelhető, valamint megfelel a követelményeknek, a naponta ismétlődő nyílt, illetve zárt.Az alá-fiókban készült ólommentes ABS műanyag, hogy azok biztonságos, tartós.Ez a robusztus, kopásálló, napi használatra.Ez öntapadó alatt fiókban egy kompakt szervező tárolja a kis essentials, mint a könyvek, toll, ceruza, ragasztó, radírok, adapterek, fejhallgató, evőeszközök, valamint más kisebb, rendszeres tételek.Elrejtheti az asztal alatt, nem veszi fel a helyet, a tér képes tárolni a különböző elemek, így az asztalra, nem zavaros.Ez alatt fiókban tényleg segít megmenteni a tér tartani az asztalra rendezett, tiszta.

R

A vásárlók is választanak